Jak domeček z karet

Jak domeček z karet

Anotace: to pochopí jen ona ;)

Jak domecek z karet
Je naše láska
Jak domeček z karet
Srdce mi praská
Táhne mě k tobě něco, o čem jsme se ve škole neučili,
Ale i tak jsme tomu vždycky rozuměli
Jak domeček z karet
Je naše láska
Tak velká ale stačí málo a je celá v troskách
Napravit však lze to těžko
Ale já věřím,že k sobě vždycky cestu najdeme
Protože to co k tobě cítím nejsou jenom slova
Slovy to snad ani popsat nejde
A i kdyby…na všechny papíry by se to nevešlo
napsat, co k tobě cítím a jak moc tě miluju
Autor JaLa, 27.11.2012
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí