Astrální cestování

Astrální cestování

Anotace: Neobvyklý noční výlet.

Okno vzdálené od mého domu,

cestovat bez těla nepodaří se ledaskomu.

Na parapetě sedím,

Se smíšenými pocity na všechnu minulost hledím.

Udělal jsem dobře? Ano nebo ne?

Slyším smutné tóny kytar. Zpěv.

To jest v mé hlavě?

Nebo se to odehrává přede mnou?

 

Připadám si jako otrok bezmocný,

otrok citů všemocných.

Citů k minulosti. Minulosti,

kam se nechci vracet.

Minulost ošklivá, krásná,

krutá, příjemná, drsná.

Co z toho jest přirovnat k minulosti?

Opouštím místnost. Opouštím svět.

Na parapetu uvadá i poslední květ.

Smutné tóny doznívají.

Autor Richter Rosenheim, 28.11.2012
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posadit se bez těla...zajímavé...

28.11.2012 10:28:47 | enigman

Copak,nikdy jste nezkousel astralni cestovani? :-)

29.11.2012 00:16:37 | Richter Rosenheim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí