Rozbitá

Rozbitá

Anotace: ...

Jsem rozbitá
a plná střepů,jako podlaha
podlaha,kde sklenice upadla
nemám dost síly,abych se někam vydala

Nedokážu slepit kousky své duše
spojit je zase zpět
"nedokážeš to" řekls suše
a já nebudu smět
dohromady se poskládat
když probodává mě tvůj pohled
a já začínám to nezvládat

podej mi ruku
a všechno bude zase dobré
čekám jen na odezvu zvuku
a až bude všechno modré

pak zbylé střepy zametu
do posledního kusu
vyhodím je do větru
zabalené v ubrusu
Autor mattoni.uz.neni, 14.01.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenkově je to moc pěkné,trochu tomu upravit formu a bude to.

14.01.2007 20:18:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí