Loučení....

Loučení....

Anotace: Proč musel odejít ten,kdo byl tolik milován,proč ti,kdo měli by ho ctít a velebit teď na jeho památku plivou jed,proč se sůl v očích mísí s krví nenávisti a zloby,proč,proč,proč.....

 

Dvě vyhaslé oči teď v studeném hrobě věčným spánkem spí.

utichlo srdce,

v uších mi jeho poslední vzdech odezní...

 

Za oponou slz a bolesti teď zrůda výčitek vstává,

kostnatý prst varovně vztyčený,

pochod kreatur zloby a nenávisti na pochod se dává....

 

V oparu jedových slin divokým tancem víří,

já v pokoře poklekám,ruce sepjaté,

za spásu duše vroucí modlitba k nebi míří....

 

Ze svého žalu stloukám si kříž,

s hlavou vztyčenou pak půjdu s ním ke břehům řeky Styx,

tam tiše usednu,zas budem si o kousek blíž.......

Autor Mates.21, 28.11.2012
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé. Jen bych opravil ty chyby ve třetím, devátém a předposledním řádku. Mi, nebi a Styx.

28.11.2012 09:33:50 | My2Mind

Děkuji,zase moje slabina,píšu pocitově,ale chyby už nevidím

28.11.2012 10:21:30 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí