Bodotávek

Bodotávek

Anotace: Prý je ledová královna. Nevšiml jsem si.

Drží mne za ruku
královna ledová
namísto rampouchu
vévodí obleva

Zákonům přírodním
těžko jen uniknou
zvláště před jedním -
- termodynamikou

Ač chladná to paní
mé ledy tají
v objetí nás halí
a dech se mi tají

Mám jedno přání -
vysvětlit div zvláštní:
je mráz klamné zdání?
či nízký bod tání
vlastní duše brání
jejímu zamrzání
Autor czbero, 30.11.2012
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, Robin Marnolli, Tanecnice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jarní tání v zimě,
dopřeju ti klidně...

30.11.2012 10:42:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí