Barvy a stíny

Barvy a stíny

Anotace: co je skryto...?

Jsou kolem nás
šedé stíny i zářící barvy...
Nikdo je nevidí,
jen tuší...

A může se dohadovat -
co je stín? A co se jím jen zdá být?
Duše, charaktery... Osobnosti.
Lidi...

Najednou vidíš,
že to, co se zdálo být jasným,
zářivým odstínem vřelé červeně
je vlastně stín...

Odraz duše
zrcadlící se v očích...
Autor Boscai, 14.01.2007
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí