Temné síly

Temné síly

Anotace: <p>Čern&yacute; kř&iacute;ž velik&eacute; moci,</p> <p>na poli jen tak stoj&iacute;</p> <p>a...

Černý kříž veliké moci,

na poli jen tak stojí

a za hluboké černé noci,

zlé síly se ze zakletí osvobodí.

 

Až přijde ta noc,

kdy přijdou ONI,

pohltí nás temná moc,

co vytvoří Chaos.

 

Mocnosti temné síly,

ovlánou celou zem

a my,

jen otroci budem.

 

Však přijd zachránce,

tajemný dračí jezdec,

který překoná temné hranice

a tím je zlé moci konec.

Autor žirafa, 30.11.2012
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí