NAVĚKY

NAVĚKY

Anotace: ....

Život je jako moře
když na začátku
kapka za kapkou
stéká do potůčků
co pramení v řece poznání

jednou dole podruhé na hoře
usazený na pozlátku
s poslední divadelní klapkou
a srdce jako příručku
co ani ďábel za nic nesmění

jedna kapka
rovná se jeden den
když na začátku teplé náruče
tvé nádherné matky
na konci klapka
a hlína jen
co hřebík do rakve zatluče
a život
co už nikdy nedostaneš zpátky


tak věz
každý den je zázrak
protože zítra už nemusí být nic
tak věř
a nechovej se jako chudák
a dej světu ze sebe víc

tvé srdce je přece tak obrovské
a vejde se do něj tolik světla
kolik ty sám budeš chtít
tak otevři mysl,nebe královské
aby tvá duše vzlétla
do ráje na věky žít.
Autor ZILA78, 30.11.2012
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Jiná, Moniska, střelkyně1, Aťan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bůhví, co je po tom...něco určitě bude..

16.12.2012 13:58:46 | Jiná

zkrátka uznávám,že ti to píše čím dál líp:))

07.12.2012 21:35:52 | střelkyně1

U některých autorů se nezdržuju komentářem, protože tuším že slova jsou zbytečná, stačí ST. Ale tentokrát udělám výjimku - přede mnou prošlo 12 nevšímavých čtenářů, to mi hlava nebere. :)

01.12.2012 09:17:27 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí