Ukradené slunce

Ukradené slunce

Anotace: ...

Postupem času
už spoustu věcí
lépe chápu
proč ukradli mi slunce
na rozhranní
noci
a rána
proč prázdné mám ruce
když po dlouhých nocích
bolí mě srdce
ta tíha nepřestává
ani když se
rozednívá
...
svírám ten pocit
a přeji si ať neskončí
všechno bývá jinak
než se vlastně zdá
o moje tělo
se voda mělká rozstříští
a já se rozproštřu
nahá ve vlnách
...
Autor TedelyBear, 01.12.2012
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: poetka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí