Protentokrát

Protentokrát

Anotace: sebeblázen

 

 

 

V proměně času vlídného

hledat smysl bytí

Protentokrát nečíst Nietzscheho

a poddat se jen žití

 

Plynout s klidem věčným

na Okraj střeštěných snů

V čase vlídně sečným

přát pravdu znaveným rtům

 

Mlčet a vnímat jen jsoucnost

mlčet a cítit život až po konečky řas

Pozorovat jako živá bytost

pozorovat a obdivovat čas

 

Smát se skrze duši jemnou

skrze oči z čokolády

Snít, i když iluze zebou

bát se vlastní samovlády

 

 

V proměně sebe v sebeblázna

najít smysl včeho, ničeho

Mysl čistá, prostě prázdná

osud, štěstí, strach - zničeno

Autor Satha, 02.12.2012
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí