Samolibá

Samolibá

Anotace: ..

 

 

Padnout a nechtít vstát

prohrát a znovu nevsadit si

na život, ani na sebe

 

Přestat snít a zvědavě se ptát

nebýt tatáž jako kdysi

odkrývat své temné meze

 

Či snad jako dítě si s pravdou hrát

a ptát se čí jsem, čí jsi

dokud budu sama v myšlenkovém lese

 

Sama, přec šťastnější a klidná

bez Tebe, však strach mě netíží

Ta, jenž nový smysl má

ta, jenž se na minulost neohlíží

 

Minulost část klidného bytí,

však prostor přítomnu dává

Chtít žít, chtít něco míti

těžko se toho vzdává

 

Nečekat, jen žít klidně

ne však samolibě

Autor Satha, 02.12.2012
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí