Sonet z parku

Sonet z parku

Anotace: Takové jedno místo plné vzpomínek...

Toliko vzpomínek,
starší i nedávné,
na každý kamínek,
smutné i zábavné.

Ty stejné cestičky,
pod nohy se pletou,
kolem nich lavičky,
kryté rytou větou.

Kdy sám a kdy ne,
vážné i nevinné.
V paměti tkví,

V zimě i v létě,
vždy v jiném světě.
každý ví svý.
Autor Tomíno..., 03.12.2012
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: Jedůfka, lucie.Tee, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí