~Rohlíčky

~Rohlíčky

Anotace: normálně to už voní...

 ~~~~

~Rohlíčky~

 ~~~~~~~~~~~

 Vanilkové rohlíčky

 nám dnes doma voní

 a mně se hlavou

různé myšlenky jen honí,

 jak jsem je jako malá

 ještě s moji mámou

 dělávala.

 

Táta sedával u trouby

 a sem tam se o plech spálil,

 ale ty moje rohlíčky

 ty táta vždycky chválil.

 Nebyly sice jeden jak druhý

 a ne náhodou se lámaly,

 to ale vážně nemělo chyby

 když jsme je s bráchou

 chutnaly.

 

Dnes to tu voní

 stejně jako za mlada

 proto i vzpomínka

 se mi v hlavě vzbudila.

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 03.12.2012
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední z mražáku už včera zmizely...a byly fajnnnnnnn...

25.01.2013 13:05:48 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí