Zůstáváš

Zůstáváš

Anotace: . . .

Když život dává ti lekci, ty musíš jít dál,
zvedej se! Ne abys to vzdal!
Chceš-li štěstí mít,
musíš si za ním jít.

Nestůj v okně, čekajíc až přejde déšť,
vezmi deštník a jdi ven,
nech se kapkami vést.
Splnit svůj sen si musíš sám,
jen sobě věř, nezpomaluj, neotáčej se, běž.
Oči kalené slzami utři už napořád,
úsměv tvou tvář příjemně bude hřát.

Víš, láska mění se jako stráž,
a každé stráže si patřičně važ,
dokud nevymění ji další.
Však nevěř, že bude vždy tou lepší.
Jen věř, že Tebe nezmění,
protože ve tvém "JÁ" máš pevné zázemí.
Zůstáváš stejný, a přece jiným jsi.
Neboj i mně se to občas stává...
Život tě změní, ale jen ty skutečně víš, kým jsi,
jo i mně se to často stává.

Změní Tě život, změní Tě osoby, změníš se sám,
nic to ale nezmění na tom, že život jde dál.
Autor Nikdo_, 03.12.2012
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomíno...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pozitivní báseň, a to se cení... ještě trochu poladit rytmus a bude moc fajn...:-)

03.12.2012 23:21:33 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí