programátaová...

programátaová...

Anotace: prý je počítačová pamět jen z jedniček a nul?…

ovšem to není tak docela pravda
tak jako si za peníze můžete kupovat různé věci
i v paměti může jednička či nula sloužit jako slovo k různým účelům…

co když vytvořím pár
praštěných nálevů...

například že ta kostka
kterou držím
prokluzuje
manžetové knoflíky
se občas dají do smíchu
samičí propiska
opustila vyschlého kalamáře
což byl signál
že bude klábosit
a zatímco zapomětlivá zelenina
nemusí vždy schroupnout šmolku
desetinný drozd
nešikovně plivnul
a začal se kácet
koláč položil karty
řka že je trop
nabral si mezi šálky
nečekané hosty
a já si uvědomil
že do toustovače
který za to stojí
bych neměl vkládat astronauty…

to co mám uloženo v paměti
nemusí být nezbytně totéž
čemu rozumím
co znám
zůstane to pro mě
prostě momentálně nedostupné…

víte kdy začíná nuda?

není to tím
že bych vyčerpal repertoár chování
ale až tehdy když zmapuji prostor
který mé chování omezuje…

ovšem ten je naštěstí dost složitý na to
aby mne neustále překvapoval…
Autor enigman, 04.12.2012
Přečteno 315x
Tipy 17
Poslední tipující: Noc17, Písnička..., Aťan, Sarah, střelkyně1, Robin Marnolli, Petbab, Joe Vai, zamotán v nedospělosti, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to, zvlášt prostřední část je parádní:-)

04.12.2012 11:11:55 | Robin Marnolli

prostor je nudný, čas ještě víc.. je nuda další dimenze?

04.12.2012 10:58:45 | Petbab

Blbovina, ale v tom dobrém slova smyslu...

04.12.2012 09:42:43 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí