Víťazná

Víťazná

Anotace: Zvíťazila. Nad bolesťou. Aj ty to dokážeš

Už nesmútim
Nepadám.
Dokonca som porazila diabla.
Po záchrannom lane nádeje som siahla
Tvoje drsné slová
takmer uhasili moje hviezdy
a všetky tvoje sluby
sa rozdrvili na zrniečka maku.
Rozzúrená? Zranená?
Áno, chcel si ma takú.

...

No prišiel zvrat
Už nechcem byť to dievča ktoré si mal rád

A s potešením citím, že začínam byť iná
Áno, toto je presne tá chvíľa

Chvejúc sa hľadím na svoje dlane
cítim v sebe silu
Dokážem čeliť všetkému, čo sa stane.

Začínajú sa hojiť aj moje ubolené päty

Všetko zlé som hodila za hlavu-
Lebo nebudem recyklovať smeti.
Autor Mišiačik, 04.12.2012
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné odhodlání
tak co jiného ti brání
začít znova.
I něco zlé je pro něco dobré.
Tak jdi vstříc životu.
Štěstí ať neopouští Tebe.
Pro všechny je tu modré nebe...

19.12.2012 23:48:07 | Paulín

naozaj pekné,tiež sa mi páčí celkovo text.

05.12.2012 00:47:55 | Robin Marnolli

pekné - silné - pozitívné - vel'mi sa mi páčila

04.12.2012 21:29:44 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí