válečník...

válečník...

Anotace: do bojééé...

byl nehezký
krvežíznivý
plný nenávisti
bezdůvodně hrubý
a
naprosto čestný…

dokázal se totiž obejít
bez lží a lstí
jelikož jeho zlost byla tak očividná
že nemělo smysl ji zastírat
nechtěl se nikomu líbit
neznal ctižádost
nic se mu nelíbilo
takže neměl žádné touhy
kromě dvou
zabíjet
a jednou být při zabíjení zabit
smrt je totiž fakt nad fakty
a on měl fakta prostě rád...

jednou když bouře polevila
přestal padat sníh
a z mlhy vystoupila postava
od hlavy k patě zahalená…

jsi fakticky Ta?

něco ti povím
nikdy si nepleť posla
s poselstvím…
Autor enigman, 06.12.2012
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, střelkyně1, Robin Marnolli, Jan Voralberg, poetka, Joe Vai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak.... tady není žádné dívčí jméno....je to proto, že ona je bezejmená?

06.12.2012 16:44:51 | Lenka Krásnodvorská

naopak má mnoho jmen...

07.12.2012 07:45:10 | enigman

mistrovský závěr

06.12.2012 09:22:08 | Robin Marnolli

tak tohle je možná vůbec to nej, co sem tady kdy četl...

06.12.2012 00:47:38 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí