~Courá se

~Courá se

Anotace: ♥~~~~~♥~~~~~~~~

 

~Courá se  

~~~~~~~~

Courá se Vesmírem

tajemná Kometa

ohon svůj stříbrný

si do hvězd zaplétá,

na Modrou planetu

jen trošku mrkne si

je nekonečně daleko

jí nikdo nevšimne si.

 

Svůj ohon hvězdnatý

pak trochu protřepe

ty jako Perseidy

padají k planetě.

 

Potom se jak v mléce

v Mléčné dráze vykoupe

a ve Velkém voze

se trochu pohoupe.

Pak zase si zmizí

někde v nekonečnu

třeba nám Vesmír

zas někdy představí

tu tajemnou slečnu

v nekonečnu…

,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 06.12.2012
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí