...snad ne dnes

...snad ne dnes

Anotace: ...

Vyrazit v plné zbroji, bojovat za čest a slávu
Porazit draka v jeho sloji – ctít srdce svého dámu
Vyzvat osud k souboji, na jeho kolbišti, v životě
Však nechť couvne kdo se bojí, rozezvonit hranu

Jazyk je má zbraň, život je mou lítou saní
Cesta je více než její cíl, tajemstvím zahalený
Cíl černý jako pera vraní, černý konec – věčné spaní
Spaní, krutá daň za pár chvil, pohár, ze kterého rád jsem pil.

K tomu čas jistě přijde, možná zítra, snad ne dnes
Dnes chci, snad ne naposled, kopnout koně do slabin
Vyrazit na zteč, i kdyby marně, plašit z čela děs
Autor Dominic Sabre, 07.12.2012
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí