Ďábel a anděl

Ďábel a anděl

Anotace: Jednou jsem seděl v baru v Artzoně a koukal kolem sebe. Měli tam na stěně takovou malůvku - lesbického anděla a ďábla. To už bude rok. A já měl nový telefon Samsung Galaxy Note. Tak jsem si to vyfotil a za pět minut napsal tuhle rýmovačku. Enjoy.

Ďábel a anděl se svíjejí v objetí.
Krásnými těly objímají se vilně.
Nad plavými vlasy svit svatozáře.
Nad vlasy rudými špičaté napětí.
A v očích smyslnost zračí se silně.
Chuť hříchu barví jim po krvi tváře.

Která je ďáblem a která andělem?
Která je Ábel a která je Kain?
Která jde do pekla a která do nebe?
Která žije hříchem a která údělem?
Která z nich trpí a které je fajn?
Která je tu pro nás a která pro sebe?

Neřest a láska mají k sobě tak blízko...
Autor Emeritní Profesor, 07.12.2012
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: LadyElis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí