Zde leží člověk

Zde leží člověk

Anotace: stačí obejít..

Představy se mísí s realitou

jsem s vámi nebo sama?

iluze přece nebolí!

 

Stát se svatou či jezuitou

býti bílá paní, černá dáma?

která do kafe si soucit rozdrolí?

 

Z chomáčů vlasů stvořit si naději

pojmenovat ji Okima,

nechat jí chcípnout v zapomnění

 

Kam bez světa vlastně spěji?

Do všech předpeklí hrdého muslima?

či snad do ráje, který ani není?

Autor Satha, 08.12.2012
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, Petbab, Do Ga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ráj je...
i peklo...
záleží co si stvoříš...

08.12.2012 19:05:47 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí