Zbytečný..

Zbytečný..

Anotace: :)

Tekuté ticho dál a dál do země se vpíjí
a v těžkém dýmu černá silueta
a s životem smrt se krátce míjí
ta krutá dáma, navždy staletá.
 
Těžká kola času se stále stejně točí
a dávají znát nám, kdo je tady pánem
jak divoká šelma, co na záda ti skočí
a pouhá mršina zbyde nad ránem.
 
Malá noční hudba do ztracena hraje
a do uší se tiše vkrádá
jak když sladký plod na stromě zraje
avšak nikdo jej nepostrádá.
 
Jak naprosto zbytečný pátý element
o němž ani nikdo vědět nechce,
jak v osamocení žíjící starý kmet
co naposledy vydechl lehce.
Autor Světlonosič, 08.12.2012
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neměl by vydechnout lehce?

08.12.2012 20:19:01 | My2Mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí