Černé svědomí

Černé svědomí

Anotace: ...

Jsem Tvoje možná a Tvoje proč?
Tak začni si mne vážit...
Jsem Tvoje podlez, nepřekroč
Já snažím se Tě snažit...

Jsem třetí oko Tvé slepoty
tak koukej na mne zpříma
snídám Tvé prohry, drahoty
tak začni už mne vnímat..

jsem Tvoje černé svědomí
tak pokorně mne přijmi..
kouřit choď pořád za domy
a ruce dvakrát myj mi...

od prvních lásek, po mužské chvíle
jsem drželo basu, drželo krok
jablka Z Ráje poslali shnilé,
slíbili.... nové na přesrok..

a tak já pořád tápu dál
a nevím, co je bílá
ve tmě já jsem se zrodilo..
a tma, tma ta mi zbyla...
Autor Herbit, 09.12.2012
Přečteno 484x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, gallatea, .K.r.i.s.t.y., Trystan ap Tallwch, Avola, Robin Marnolli, Samanta
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi zajímavé!

17.03.2013 08:13:01 | .K.r.i.s.t.y.

OK. Dostals mě. Vyhráls. Vyjádřils něco, co jsem se taky pokoušel vyjádřit, nicméně na rozdíl od tebe neúspěšně. ST

17.03.2013 04:20:13 | Trystan ap Tallwch

vidím že nespáčů pomálu...

17.03.2013 04:25:47 | Herbit

Pěkný..jen hledej:-)

09.12.2012 08:48:47 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí