Hříchy

Hříchy

Anotace: .......

HŘÍCHY

Lidé - toť nádoby naplněny hříchy,
klamem báje, že v očistci budou smyty.

Den za dnem plyne – na bedrech neseš si své činy,
kolem mihnou se falší opředené stíny.

Duše uvězněny v obalech z kostí a kůže,
uvadnou však stejně jak po vodě žíznící růže.

Čisté zlo jež protíná lidskou mysl,
bytosti jež marně hledají života smysl.

Chabé existence s absencí svědomí,
svých skutků přec možná nejsou si vědomy.

Hříchy změní se v plameny – na úhel těla spálí,
vždyť z mnoha lidí bezcitné zrůdy na tomto světě se staly.

Dobro a zlo – kde jsou hranice?
Člověk horší než zvíře – případů na sta tisíce.
Autor Samanta, 09.12.2012
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenka fakt hluboká k zamyšlení, nebo ne..tak to vlastně v mnoha případech je.
RM.

09.12.2012 08:47:14 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí