dimagnetický atom

dimagnetický atom

Anotace: magnetické pole se ruší

jsem vězeň číslo 413
nosím čip
každý ráno se nahlásím
svět se zavře
já zaniknu
jsem jen 413
jsou jen mříže
vidím jen to
co chtějí
každej má knírek i patku
patka se leskne
na knírku je zbytek rohlíku
z kantýny
vidím jen to
co chtějí
neříkají sieg
ale nutí mě žít
podle nich
Autor Rychlý Tep, 09.12.2012
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: čiči
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí