feeling blue

feeling blue

Anotace: ...

 

 

lidé kteří spáchají opravdovou nefalšovanou sebevraždu

mají tendenci se vracet

byla tvá poslední slova než si zavřel dveře

a bylo ti jedno

jestli to někoho bude bolet

možná víc než to teď bolí tebe

máš jedinečný talent spolehlivě zpochybnit sám sebe

ono je to přece tak snadné

podlehnout volání těch modrých vlaků

a pak stát na kolejích smrti

a vědět že

to je to první co naposled uděláš 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Sarah, 10.12.2012
Přečteno 349x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, Avola, Joe Vai, Jan Voralberg, čiči, poeta, poetka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu mi to někoho připomíná...

10.12.2012 21:52:02 | Robin Marnolli

působící... ;)

10.12.2012 19:51:56 | Joe Vai

:)

10.12.2012 20:03:42 | Sarah

to je to první co naposled uděláš...povedená myšlenka

10.12.2012 15:26:56 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí