Stopy Krve

Stopy Krve

Stopy krve jsi v sněhu zanechala,
a tvůj výraz, tvrdý jako skála
mi zůstal navždy v paměť vryt.

 

Stopy krve jsi v sněhu skryla
a na důkaz, že jsi mě opustila,
jsi nechala je zasněžit.

 

Jen pár veršů, veršů plných krve,
zbylo mi tu a hned napoprvé
jsem jejich bolest vtiskl v prázdný list.

 

Stopy zbarvené krví mojí,
spolu s ranami, které čas nezahojí,
si nyní mohu zprostředkovaně číst.

 

A přeci, ač čtu nyní verše tyto,
ta bolest kterou jsem vytrpěl,
již není tady, již necítím to,
ačkoli cítím, že bych to cítit měl.

 

Přestože bolest již nevnímám
z tvých v sněhu zanechaných stop,
tak přeci si připadám zcela sám,
sám proti světu, šílený mizantrop.

Autor Trystan ap Tallwch, 10.12.2012
Přečteno 429x
Tipy 10
Poslední tipující: Dameira, Marz, Anjesis, Rezkaaa, Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krve jak na transfůzní STanici... ;)

10.12.2012 23:42:03 | Joe Vai

dám ti bod, ale je tam moc krve (nebaví mě pořád vytírat pod monitorem;-)

10.12.2012 23:39:38 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí