Vypnutí...

Vypnutí...

Anotace: +++

Slepila sem se dohromady

vteřinovým lepidlem

takovym tim od Vietnamců

za tři kačky...

 

Bojím se že se rozsypu

na bambilion kousků

a už mě nedaj dohromady

ani tekutý hřebíky

 

Možná se rozplynu

na atomy

a možná vybuchnu

jako sopka

 

Můj osobní konec světa

cynická jak nikdy předtím

je mi z nich fyzicky na zvracení

nesnáším emoce

 

Našla sem vypínač pocitů

co se stane až se zapnou?

V celé svojí síle?

Nechtěla bych tomu být nablízku...

Autor Striptérka, 14.12.2012
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Loveless, Marbal Škutin, Robin Marnolli, Tulačka, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sorry za zpoždění..fajn kousek.

15.12.2012 00:05:11 | Robin Marnolli

krásné, jenom připomenu, že nablízku se píše dohromady :)

14.12.2012 19:45:11 | Tulačka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí