Zase Tě hledám

Zase Tě hledám

Anotace: Prostor,čas v rozmazaných konturách, Otáčí nás jak zrnko v ruletách, V neznámých planetách skryl se náš svět, Oheň sílí,svírá jej mráz a věčný led

Pokaždé když se vzdálí

Vracím zpět každou chvílí

Ten něžný smích za oknem tramvají

Teď oči vlků se na mě dívají

A ve stopách tak věrně jdou

 

Zbývá déšť a prázdná ulice

Tam bloudím, sbírám střepy z měsíce

Sám s démonem chci se prát

Osud svůj třeba z karet znát

A hvězdy zas tak chladné jsou

 

Jsem Tvá divoká řeka

Ty máš můj věčný plamen

Malá slza někdy stéká

Pro krásu tvých bílých ramen

 

V nočním parku mluvím k sochám

Která z nich mi odpoví?

V kavárnách dál Tě hledám

A padám do dlouhých, slepých kolejí

 

Prostor, čas v rozmazaných konturách

Otáčí nás jak zrnko v ruletách

V neznámých planetách skryl se náš svět

Oheň sílí, svírá jej mráz a věčný led

 

Jsem Tvá divoká řeka

Ty máš můj věčný plamen

Malá slza někdy stéká

Pro krásu tvých bílých ramen

 

( Hanuš Šparlinek, 15.12.2012)

 

Autor Hanuš, 15.12.2012
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Avola, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta část v anotaci je nejlepší - ta by mi stačila i samostatně jako miniaturka
a ty první dva řádky, ty jsou pro mne perla :o)

15.12.2012 15:38:02 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí