Fúrie

Fúrie

Anotace: To bych vám jednou přál zažít..

Bla bla bla…,
...už zas je tu ta fůrie,
co jako kolovrátek denně,
prázdnou slámu mele.

Ještě před chvilkou
mi bylo tak skvěle,
však zas z jalovice
přišla mámit tele.

Hned se do mě pouští
a už do mě ryje.

Bla bla bla, bublá,
celé dny to slýchám,
někdy hlas jí přeskočí
o oktávu výš,
pak fistulí tu piští.
Tramtarititi...
mám já to s ní kříž.

Dneska bla bla.. vynechala
rovnou hlasem kleštěnce
do uší mě ťala.

Tramtarititi...
Neposlouchám…

Hlas má jaksi odhodlaný,
…Ale ten její účes...
….no, tak ten je značně ohlodaný...
pod nosem mi něčím mává,
slyším ji i bučet,
dluží zase u holiče,
posílá mi účet.

Dnes jsem vyklouz snadno,
pětikilo spravilo to,
nemusel jsem sahat na dno.
Pod fousy se tiše směji,
po zásahu kadeřnice,
šla kam´s brečet nešťastnice.

Už je mi zas skvěle,
z dálky slyším
bučet tele.
Autor Rendy, 29.07.2004
Přečteno 551x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí