známá...

známá...

Anotace: místa...

občas navštěvuji
jeskynní pokoj
s přirozenou klenbou
uprostřed vřesoviny
trochu těsný
ale to je jen tím
že jsem vyrostl
po tělesné stránce
o těch ostatních
stále pochybuji…

ocitám se zpět
v chorobných stavech
prvních lásek
prožívajíc muka ztracenců
co samým hořem shoří
a hýčkám trny
které zastavují srdce
čímsi mezi bolestí
a dokonalou hudbou slasti…

nasekal jsem dřevo
z kmínku loňského stromku
rozdělal oheň a opekl maso
pro štiplavou omáčku budoucnosti
po půnoci se udělalo jasno
okolo tiše proplouvaly hvězdy
svět se koupal v důstojném poklidu
a když zazněl trisagion serafů
já mohl říct
byl jsem u toho…
Autor enigman, 16.12.2012
Přečteno 287x
Tipy 14
Poslední tipující: zelená víla, knihomolka, střelkyně1, Aťan, Robin Marnolli, Joe Vai, poetka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ty jooo... to je tedy návrat do toho jeskynního pokoje s klenbou... zpět...číst si svoje komentáře tolik let zpět, no týý jo,... ohýnek, buřt a vzpomínat... :-)

22.08.2021 01:49:34 | zelená víla

Řek bych, že tam máš ženskej přechodník.

16.12.2012 15:37:21 | vkl

(Nevim, jestli už jsem ti to řek)..píšeš fakt moc pěkně.

16.12.2012 09:45:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí