Vítězství

Vítězství

Anotace: ...

Obdiv a chvála cizích lidí,

či stovky dárků pro štěstí,

aby zmizeli ti co tě nenávidí,

tohle že je vítězství?!

 

Chvála tě nezahřeje,

když klepeš se v mrazu sám,

dárek ti nepopřeje,

když máš odjet a ani nevíš kam.

 

Jenom láska tohle všechno umí,

jenom s láskou dojdeš dál,

máš-li toho kdo porozumí,pomůže a pochopí,

potom jsi vítěz potom jsi král...

Autor SweetSimitko, 16.12.2012
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dám teda bod...:-) Tyto básně jsou sice každá jiná..ale mohly být napsány v různou dobu...

16.12.2012 18:37:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí