Do poslední ženy

Do poslední ženy

Anotace: glogloglo glogloglo glórijá

Svítí, svítí slunce nad hlavou
a jednadvacátého to bude chtít krém s opravdu velkým faktorem.
Jednadvacátého můžem pít do bezvědomí, protože platit už nemusíme.
Všichni si vemte ručníky a když to nepomůže tak zkuste nasadit papírové pytlíky na hlavu.
Krev odložím na příští týden, gyndu asi taky.Skoro mi to vylejzalo krkem,
každý kdo má protrpět rektální vyšetření, toho předem lituji.
Zvlášť pokud to nejde odložit, v tom případě bych si vzal alespoň ricinové kapky ať si to ten doktor užije.
Tak to tam bouchni a ať to žije dokuď to žije.
Kdo nezemře s námi, zemře proti nám.
Autor Rejha, 17.12.2012
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třebaže nic neskončilo, možná se konce začalo

18.02.2013 23:09:41 | Lagedama

Tak to jsem nepochopila.

18.02.2013 22:55:14 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí