Stromy zpívají

Stromy zpívají

Anotace: ze starší tvorby

Sbírka: Čtvero

Mraky letí nad lesem, 
který tiše šumí, 
ty stromy zpívat umí. 

Zpívají. 
Laň krásná a nevinná zraněná je. 
Zpívaji. 
Laň padá do sněhového závoje. 
Zpívají. 
Z těla vytéká jí krev. 
Zpívají. 
Symbol lesa je mrtev. 
Zpívají. 
Pytlák do pytle ji dává. 
Zpívají. 
Sojka zpěvavá jí mává. 
Zpívají. 
Celý les pláče. 
Zpívají. 
Jen ten pytlák skáče. 
Zpívají. 
Pytlák jede domů. 
Zpívají. 
Ale komu? 
Kdo poslouchá. 
Tomu. 
Nikdo neposlouchá. 
Kdo, prosím Vás, poslouchá? 
Ten, co přírody si váží. 
Co zranit zvíře si neodváží. 
Možná je jen jeden. 
Tak tomu. 
Stromy zpívají. 
Vy víte, komu.

Autor Mikaylah, 18.12.2012
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí