Výpověď konzumenta

Výpověď konzumenta

Anotace: Potkávám jich teď všude spousty...

Vánoční atmosféra plná naděje,
že vyjde mi další půjčka,
stále dělat, že se nic neděje,
exekuce je hloupostí snůška.

Hlavně, že všem dám spoustu darů,
i sobě si telkou radost udělám,
je to možná úpadek mravů,
já si z toho však hlavu nedělám.

Jde jen o nákupy, finance a zisky,
vše to je prostá hra čísel,
nalít a ochutnat dobrou whisky...

Cože? Já nejsem sysel!

Jsem jen průměrný občan této vlasti,
tak proč řešit duchovní hodnoty?
V obchod je k mání tolik slasti,
tak nedělejte etické despoty!
Autor Tomikk, 18.12.2012
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí