♥ Vánoční...

♥ Vánoční...

Anotace: ..všem šťastné a veselé..

 .......

 

♥ ♥ ♥ 

 Vánoční  

*~~~~~~

 Andělé zpívají aleluja

 blíží se vánoční čas,

 celý den zvoneček cink a cinká

 čerstvý sníh zasypal nás.

 

 Děti jsou nějak

 podezřele hodné

 po sobě i hračky uklízí,

 napsaly psaní Ježíkovi

 teď jenom čekají

 až psaní zmizí.

 

 Maminko,podívej,

 za oknem už není

 ráno se děti radují,

 Ježíšek

 na nebi má teď práci

 andílci po krámech poletují.

 

 Z těch přání jim jde hlava

 kolem

 to by však nebyli andělé,

 za chvíli každé přání splní

 a přejí všem

 šťastné a veselé.

 ~~~~~~

 ~*~

Autor Květka Š., 20.12.2012
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, Jiná, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí