Nevěřícím

Nevěřícím

Anotace: Věř realitě, věř srdci...

Rozhoď své vlasy v čirý svět,
ať každý ví, že už není cesty zpět.
Nazapomeň ja chvíle jež jsi se mnou byla,
jak smála jsi se, jak jsi pila.
Jak jsi se usmívala
a přitom hudba hrála.¨
Jak snášela jsi nejen mě ale i jiné,
jak nádherná byla pro nás byla každá chvíle.
Jak svařák jsi nám vařila,
a pro jiného tu nebyla.
Jak vedle mě jsi seděla,
na to co píšu hleděla.
Jak se mi při pohledu na tebe točil čirý svět,
kěž by šel čas vrátit zpět.
Kéž mohl bych vrátit čas,
vidět tě znova, vidět tě zas.
Autor greapy, 20.12.2012
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí