Srdeční dohoda

Srdeční dohoda

Anotace: na dobu neurčitou...

mlha se zas válí ve stromech
tak jako my
v šedých peřinách
rozplétáme sny
a hledáme volné konce

počítáme každé ráno
dvakrát
než vítr odvane jednoho z nás

a jenom splýváme
ve vlnách
v jedno a zas se tříštíme
o skály
ve slovech
o sebe

a na nebe
raději nekoukáme
čáry z letadel
malují mříže

vzpomínka zůstane
složená
v plátcích růže
a vůně v kapse

až bude čas zamávat a jít
tak nechme se jít
a nechme otevřeno,
vždyť máme jen
dohodu srdeční...
Autor Tanecnice, 21.12.2012
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Radhuza, Hadrák, Písnička..., czbero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí