Strangulace

Strangulace

Víčka podlitá krví,
kdo jsou ti prví,
a kdo jsem já?

Silná je víra,
dobrá,a čirá,
obstojí, či ne?

Rozum ptává se,
kdež nalézá se,
zlo, co z nitra se rodí.

Upij z té číše,
z vlastní říše,
žluči vlastních slov.

Zabředni do bahen,
mozkových blanen
dřív než začne lov…

Příteli, posečkej chvíli,
vždyˇnejsou jiní,
každý je prach a vzduch….
Autor Dominik Plesr, 21.12.2012
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý je len prach...

07.04.2013 13:10:08 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí