Sodoma Gomora

Sodoma Gomora

Anotace: Pouze názor...

Je jedno, jestli jsi ten,
co někoho ovládá,
stejně každý z nás
vždycky něco postrádá.

 

Je to láska

v naších  srdcích

musí zářit,

aby si věděl,

že svět není

jenom o tom

se pářit.

 

Básníků je mnoho,
ale co z toho,
když vytvářejí díla,
která by se neměla
vůbec narodit.

 

Přiřazuji to k feťačce,
co své dítě musí porodit

jen kvůli sociální dávce,
aby měla na další sáček.

 

Takové matky zastřelit,
takové matky pobodat 

a jejich těla někde pohodit.

 

Jejich děti pláčou doma,
pomalu se z nich rodí monstra,
ony někde rodí znova.

Sodoma Gomora.

 

Autor William Christo, 21.12.2012
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivé, vypovídající...

21.12.2012 20:46:13 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí