LEHCE Z RÁNA

LEHCE Z RÁNA

Anotace: ....

Cesta do podvědomí
vlastí duše
takové nesmělé kácení trnitých keřů
neukojivých pohnutek
pocitového močálu
kde hluboce zařezané lásky do kůže
pálí jako zvířecí nástrahy

neživé svědomí
bláznivého rauše
lehce z rána a těžce k večeru
roubík a něžný náhubek
když do černého kočáru
padají bílé růže
jako šedivé slzy do náručí Ostravy

lehce z rána a těžce k večeru
zapadají hvězdy
jako stíny něčeho dokonalejšího
ale v čase nehmotného
taková pocitová abstrakce osamění
uprostřed hlubokého lesa,světa

a jednou až se naseru
a to může být leckdy
tak zmuchlám všechny ideály
a nastrkám je do něčeho pružnějšího
a elastičtějšího
prostě sprostě
už žádné neskutečné sny a mámení
jen skutečná realita co v oblacích nelétá.
Autor ZILA78, 21.12.2012
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Radhuza, Sarah, Květka Š., vkl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to bude asi někoho, ta realita, pěkně bolet ( na druhou )

:D

20.02.2017 21:56:14 | Jin&Jang

Raději se nenasírej... To si raději ty ideály schovej do kapes a jednou je zase vytáhni :-)

06.05.2014 22:53:00 | Gabriela Green

Nasírat to ne.................ale vyčistit hlavu neni špatný.........díky

07.05.2014 20:19:17 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí