JSI TU?

JSI TU?

Anotace: ....

Hřích
jako bouřkový mrak
z bleskem navíc
otazník
zdalipak
politika krátkých nohavic
není jen pro smích

na prsou
hřejivý znak
purpurový emblém
a pět ran do klobouku
když sny zakysnou
a prak
v srdci černém
z příslibem a zbraní po boku

slzy nestřílí

hřích
jako kal
železná opona z citů
oči lží
a nehostinný strach
tak proč…….jsi tu

a nežiješ
jen přežíváš
jako vzpomínky na krásu
ty pocity neskryješ
to chce kuráž
jen čekat na spásu

a přehlížet násilí.
Autor ZILA78, 22.12.2012
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Radhuza, Sarah, Květka Š., kudlankaW
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem :-)

06.05.2014 22:50:46 | Gabriela Green

já taky.......díky že mě čteš

07.05.2014 20:21:08 | ZILA78

Zdravice...

Tvůj opus má hloubku
vystihuje atmosféru
kdy cinkot klíčů
poslouchání starých songů
s květinami, beze kvérů,
s opravdovostí, bez kýčů

měli jsme naději...ve svobodu.

Martin Kristián Kudlák

22.12.2012 11:08:03 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí