karavana v zrcátku

karavana v zrcátku

Anotace: ......no samej písek

Velké oči,láhev vína
skryt ve stínu beduína
čelo pálí,víno slouží
okraden o přízeň bouří.

Dej mu duši,špitne zrádce
a budeš žít!..i když jen krátce.
Z písku smlouva,hrady,sály
Dej mu duši!..znovu z dáli

Smutně krásný,krásně žlutý
příběh chlapce,snad i krutý
příběh země..spravedlivé
příběh o snech
..jež jsou pomíjivé.
Autor older, 15.01.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rytmus mi trochu kulhal ale myšlenka převládla

15.01.2007 20:05:00 | Pavel Kotrba

Mě se to líbí čauky

15.01.2007 17:25:00 | HAIR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí