Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: ztiší se hlas

Do mně  krása do ticha padá

řeka těch slov co mlčí

temnota se vkrádá

z myšlek co k plači

zvonky vypravějí

nehledají

samaři světla

naděje se střetla

jen v nás

je vanoční čas

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.12.2012
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí