Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: Rychle spatlané vánoční přání:) Krásné svátky, Literáčci:)

Přeji krásné vánoce,
Co přišli zase po roce,
Hodně zdraví, radosti,
Hlavně žádné starosti.
Dosti lásky,hudby,štěstí,
Ať vám nikdo nedá pěstí,
Co nejméně kocovin,
Dost kvalitních lihovin.
Krásné prožití vánočních svátků,
Mnoho pohody do nového roku,
A vůbec to nejlepší přeje Barča:)
Autor Ashita Abigor, 22.12.2012
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí