depresivní

depresivní

Anotace: večerní splín

cítím se zbytečně

nic neprodukuji

ty tam, štveš mě

schizofrenně veršuji

jsi líný, zbytečný - nic

pro moralistu žně

alespoň že ne panic

další den utek

cítím smutek

sebelítost mne svírá

další promarněný den

už začni něco dělat

čti si, piš, jdi ven

u kompu shrbený

oblíbený jak rýma

zasmrádneš

jak kus starého sýra

zítra začnu, fakt

ruku na to - plác!

tak

a jdu k televizi zas

Autor Kvído, 22.12.2012
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Liena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí