Už nikdy víc

Už nikdy víc

Anotace: ...

Ponurým městem leje se déšť, smáčel jim kabáty, těm co pomníky stavěli.

Dali fotky a datumy hrdinů do kamene vtesali,

Pak pánové s dámami přišli a hold vzdali.

A matky s dětmi v chalupách hladoví.

Jen na poli teď tiše leží, jejich drazí, milovaní.

Otec, syn, drahý, sotva plnoletý.

Leží sám s kamarády v těch krajích prokletých.

A ti co slavnostně hold vzdali, už dávno zapomněli.

Přemýšlí páni a dámy, jak koryta plné by zas rádi měli…
Autor Fiši, 22.12.2012
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí