Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: trocha teho smutku

Chtěla bych říct, že vím

bohužel jsem ve tvých slovech ztracená

ta malá, bezcenná

 

Chtěla bych říct, že cítím

však třesu se chladem osamění

a ty jsi mrazivě lhostejný

 

 

Prý když něco končí

něco jiného začíná

- fráze laciná!

 

 

Chtěla bych říct, že žiji

dokud mě za stín nezamění

všechny ty duše prodejný

Autor Satha, 23.12.2012
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Do Ga, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný, nenásilný, jemný... líbí se mi, moc =)

23.12.2012 11:26:48 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí