Vánoční pohoda

Vánoční pohoda

Anotace: Bavte se! :)

Ježíšek už dárky rozdal,
co jsem si přál to jsem dostal.
Po večeři plná břicha,
židle vrzla jak jsem plna.

Zvonek cinkl,
ke stromku bratr kmitl.
Dveře letí,
pod stromkem samé dárky.
Všichni jsou dojatí,
jsou tam dárky od mamky.

Dárky? To jsou Vánoce.
Zasáhli nás hluboce.

Břicha plná, pusy jako v cukrárně,
vše proběhlo překvapivě zdárně.
Za rok ve stejnou dobu ať jste opět tady,
neumřeme všichni hlady.

Teď už jenom Nový rok,
připijeme si vina lok.
Ať jsme zdraví, šťastní, v pohodě.
Nenecháme nic náhodě.

Já se loučím,
příště se už poučím.
Zase příští rok,
a pozor na maminčin NOK.
Autor Venjinka, 25.12.2012
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkne podané, úplně jsem se dostal do obrazu vánoční nálady.Akorád je důležité, aby tehdy šlověk nepřebral.

22.10.2013 20:09:34 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí