Dotyk múzy

Dotyk múzy

Anotace: Večer pred Vianocami som sa stretla s človekom s ktorým mám veľa spomienok (hlavne na dectvo)...obaja sme boli radi, že sme spolu..a v ten večer spomienok pri fľaše červeného, on hral a kreslil a mne to všetko znelo v hlave ako slová..proste večer múz

KRESBA I.

Mať tak teba
a netieniť slnku,
tvoju tvár v šere dní.
Bdieť a nevedieť,
ktorý je posledný.
Túžiť a objať,
hľadať, nájsť, mať
medzi tisícmi...

KRESBA II.

Príde ona
so slzou na tvári
a s nádejou v srdci.
Vpije sa do mňa
v černote prázdna.
Spriaznená duša
hľadám ťa...

SKLADBA

Blúdiš
a hľadáš ten tón
čo ťa vystihuje.
Učíš sa, dúfaš,
cítiš.
Vieš, že príde.
Niekde v prstoch
vieš, že vedia.
A struna nájde smer.
Volá ťa, láka, miluje...
...a ty túžiš unikať
do sveta bez hraníc...
Autor Ria, 25.12.2012
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí